Fotoshoots

Ik werk af en toe mee aan fotoshoots. Of organiseer dat zelf. Op TFP-basis. Waarom? Ik maak maar enkele stuks. Geen collecties

Ik verdien dan een fotoshoot niet terug in mijn verkopen. Met TPF doe je iedereen een plezier. Het model, de fotograaf en natuurlijk ook mijzelf. 

Leen ik mijn kleding aan iedereen uit? Nee. Ik ben wel steeds kritischer aan het worden met wie ik samenwerk.  

Als ik mijn  kleding uitleen wil ik per outfit 3 foto's ontvangen. Die ik zelf mag uitkiezen en mag gebruiken op mijn site of social media. 

Ik wil dat de kleding ook echt tot z'n recht komt in de foto's. Dus niet alleen maar hele donkere foto's of houdingen dat er niets te zien is van mijn creaties. 

Mocht de kleding kapot gaan tijdens een shoot vraag ik wel een schadevergoeding. Latex is duur materiaal en kwetsbaar. Dus wees er voorzichtig mee. 

----------------

Op mijn portfolio zal je zien dat ik regelmatig met de zelfde fotografen samenwerk. Zoals:

* Erik Bolding. Een geweldig fotograaf. Niet TFP. Zeer geschikt voor de ervaren model en de niet ervaren model. Is geduldig en geeft goede instructies hoe je moet poseren. Ik heb zelf een aantal keren een shoot gedaan en prachtige foto's gekregen waar ik nog steeds heel blij mee ben. En ik kan echt niet model staan.  Check zijn site https://www.erikbolding.com/

Erik heeft een eigen fotostudio met waanzinnig veel kleding die je mag gebruiken. En regelt een visagiste voor je. 

 

* Maarten Prins, maakt ook prachtige foto's. Ik heb hem de laatste jaren steeds beter zien worden. Vriendelijk en betrouwbaar. Heeft geen eigen website maar je kunt hem vinden op facebook en Instagram www.instagram.com/maartenprinsphotography/

 

* Rolf Maas van www.r-creation.nl/  Is gek op "urbex locaties" Doet zowel binnen als buitenfotografie. Heeft echt zijn eigen stijl. 

 

* Stanley Rust, www.stanleyT.com/ Stanley houdt  van aparte stylen , extravagante, kleurrijke, creatieve mensen en kleding. Speelt graag met licht, kleur, water, rook en vuur. Doet ook prachtige watershoots!  Check zijn site of Facebook.

Op een betaalde shoot kun je nu € 30,00 korting krijgen met de code LTXSSTR.

 

* Cojac Photography  www.cojac-photography.com/ Gespecialiseert in fetish fotografie. 

 

En nog een aantal. 

**Op mijn website zie je prachtige foto's. Op mijn instagram en Facebook kun je terug lezen wie de fotograaf en  het prachtige model is geweest. 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb