Retourneren

Mocht het door jou aangekochte kledingstuk niet naar wens zijn. Dan dien je binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel contact op te nemen via het contactformulier. 

 

Volg de volgende stappen om je aankoop te retourneren:

1. Stuur mij binnen 7 dagen een email dat je je aankoopt wilt retourneren. Stuur je mail naar info@latexsensation.nl 

Je hebt, nadat ik je retouraanmelding heb bevestigd, nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. 

 

2. Wanneer je de bestelling retour stuurt dan stort ik het bedrag binnen 5 dagen na ontvangst van de latex  terug op de door jou aangegeven rekening. Let goed op dat je de juiste informatie in je email zet. 

 

3. Stuur je latex kleding terug, ongebruikt  en in de originele doos. Was je latex kleding niet!                                                                                                    Let op! Indien de merk label niet meer bevestigd is aan het kledingstuk, neem ik het artikel niet meer terug. Dus maak het touwtje waar het label aan vast zit niet los als je wilt passen! 

 

4. Je bent zelf aansprakelijk voor de kosten van het retourneren, het zoekraken of beschadigd raken van je retourzending. Gebruik dus de originele verpakking en vraag bij verzending om een track & trace en stuur mij die door .

 

Op maat gemaakte opdrachten opdrachten worden niet terug genomen. Als er problemen zijn dan probeer ik dat voor je op te lossen. Deze opdrachten zijn op jouw maten ontworpen en jouw kleuren/design en dus moeilijk verkoopbaar na een retour.